Chladné ruce
Vzájemná rezonance,
milostná arogance,
krouživé tance.
S tebou!
Vzájemné těl tření
náš vztah změní
v barokní umění.
Avšak tvé ruce zebou!
Končetiny studené
tlumí vášně vzbuzené
na city ochuzené.
Navždy budeme spolu?
Když tvá láska vzplane,
nahřeješ si dlaně...
a další je již dané!
Nahoru a dolů.
-/-
Docela mi vadí,
když mě žena svádí
a zároveň chladí.
Ta ruka,co mě hladí.
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: Avola
Komentáře (0)