Není (mi) jasno
Celým svým uondaným tělem
hýbal jsem častokrát
sem a tam
..
Nevím, co dělat, když slunce nepálí
a sníh nezebe
vzduch nehoustne, když myslím na..
pár čistých tónů
stékajících ulicemi
z groteskních pavilónů
stojících ke mně vždy zády
a k tobě čelem
..
cítím neurčitost
celým svým uondaným tělem
Přečteno 337x
Tipy 10
Poslední tipující: její alter ego, prostějanek, Lioness, maliska, Sarah, Bunney, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (4)