Borovice
stromy se snažily získat vláhu
kořeny prorážely černou skálu
zmítající se v porodních bolestech
boj haluzí v dunivých nájezdech
borovice shrbená v shnilých zádech
jíž vítr láme v těžkých pádech
a nad pustinou dlí neznámý bůh
jenž borovici vtiskl kajícný dluh
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, Miriska, whiolet, Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)