Rozhodně stojí za to
Anotace: ... v reakci na komentář od "nepřihlášený...Jan"
Rozhodně i dnes stojí za to
pohlédnout minulosti do tváře
kdy málokde třpytilo se zlato
všude jen odrazy rudé záře
rozhodně i dnes stojí za to
připomenout si staré bolševiky
ač mnohým mladým se zdá to
jak z hrobu pokus o výkřiky
tak dávno zas to není
abychom mohli zapomínat
aby ten náš svět se měnil
tu dobu nutno připomínat
to co máme vlastně jenom chvíli
možnost žít ve svobodném státu
o tom jsme dlouhá léta snili
za plotem z ostnatých drátů
Komentáře (2)
Komentujících (2)