jak krásný máš talent
11.04.2013 22:00:35 | seh
Talent?!
kde?! Kdy?! Jak?! Od koho?!
Rychle zavolejte hygieniky a centrum pro kontrolu chorob! Snad se to ještě příliš nerozšířilo... ehm, co to vlastně ten talent je?
:-D
ne, vážně za ten milý komentář děkuji :)
11.04.2013 23:26:06 | Anjesis
Jejda, další smutek v neděli dopoledne, nemáš tam nějakou veselejší?
07.04.2013 10:13:53 | Michal Dunda
veselejší došly :-)
...a navíc liter zkorygoval posílání básní na jednu denně, což je podle mého taky na houby, ale co se dá dělat...
...tak promiň, že zklamala :)
07.04.2013 10:55:00 | Anjesis