Anotace: Opět nápad v noci.Nic světoborného a možná trochu kýčovité,ale mě se tím zvedla nálada.:D
Sbírka: Poztráceno mezi řádky
Na tvým stole
(kterej nikdy neuklízíš)
stály a čekaly
poloprázdný hrníčky
páchnoucí po mejch slzách
těch slzách,
který nuceně padaly
do tvýho kafe,
co nesladíš
a mezi nima se válely
stovky omluv,
cos mi nikdy nenapsal,
tak zbytečnejch a kýčovitejch,
že se i rýmujou
a vedle všeho toho muž(Ty)
ležící v posteli
uspokojen
spící
s pocitem, že až se probudí
tak všechno bude fajn
a za stolem židle
a na židli žena(Já)
sedí a černě pláče
neuspokojená
těhotná