horizontální...
kdosi prý hlásal
země je dutá
a my nežijeme
na jejím povrchu
ale uvnitř
země je kolem nás
a nad námi…
tuším že svět je tím
a já prodlužuji jeho stín
kdybych tak alespoň mohl žít v baroku
abych mohl stylově zemřít…
krutý žert
být vyhnán z místa
které neexistuje
a žít ve vyhnanství
do kterého vás nikdo neposlal...
pak z legrace vytvořit zjevení
a zatímco ostatní se v něm utápějí
ty přísaháš
žes to nebyl...
něco jako zahnat
sám sebe do kouta
abych se dohnal k odvaze
vymýšlet si tak dlouho
až vytvořím princip reality…
usmála se docela reálně
poskytuje ti ta invence pocit jistoty?
inu milá Fréfossé
říká se
že člověk je mocný
a s pomocí přírody
ještě mocnější
umí zkrotit oceány
vysušit bažiny
zplanýrovat hory
zalesnit pouště
ale jediná divočina
která dokáže odolat
je ve vaší hlavě…
Přečteno 337x
Tipy 14
Poslední tipující: Květka Š., Aťan, Michal Dunda, Amonasr, Joe Vai, střelkyně1, zamotán v nedospělosti, Miriska
Komentáře (1)
Komentujících (1)