Pokoj byl zalitý sluncem
tys seděl za klavírem
a hrál.
Celý svět jakoby
se najednou smál.
Pozorovala jsem jak
tvoje prsty hladí
klapky klavíru.
Bylo to tak krásné
v tu chvíli jako šité
mně přesně na míru.
Otočila jsem
přesýpací hodiny.
Ale tys je otočil zpátky.
Nepodařilo se mi ošálit tebe
a ani čas.
Ozvala se konečná nota
a my ukradli jsme pro sebe
poslední vteřinu.
je tam slyšet jak tu tleskám.. ??
úžasná...
08.04.2013 23:27:06 | Joe Vai
Slyším, probudilo mě to ze spaní... Ty si umíš vybrat chvilku, kdy začít tleskat.. A děkuju :)
09.04.2013 07:20:26 | Elisa K.
ted jsi popsala posledni nadhernou chvili s mou nejvetsi laskou..., dopismene =)jeste, ze je to tak davno...
08.04.2013 20:50:50 | lucie.Tee
"mě přesně na míru" jedná se o 3. pád = "mně"
08.04.2013 19:58:57 | JaJarda