Strach
Anotace: když nechci ztratit nejlepšího kamaráda...
Cítím, že se něco děje,
ale možná jenom leje.
Nemyslím to jak v té písni,
já jen občaš žiju v tísni.
Mám strach z velké ztráty,
lae já teď vytasím drápky.
O své štěstí bojovat hodlám
a ani za nic se ho nevzádm.
Vím, že nemusím mít strach,
věřím ti a to bez obav.
Jen mi to teď připadá,
že se můj sen promítá.
Mám strach, že se vzbudím
a už tě nidky neuvidím.
Víš, tohle jsem si vždycky přála-
mít tak dobrého kamaráda.
Záviděla jsem lidem z Dawsonova světa
za každých okolností tak skvělá parta.
Já mám konečně pocit štěstí
a bojím se, že dostanu pěstí.
Pěstí jménem realita
a mé sny a štěstí budou ty tam.
Komentáře (3)
Komentujících (3)