Anotace: ...
Snad se tolik nezměnilo...
Má dlaň křehne v tvojí dlani,
ticho vášeň uhasilo
a mdle chutná usínání.
Snad jsme tolik neztratili,
i když víc čtu a míň líbám.
čas nám v běhu ubral síly
a já křivdím všem tvým chybám
...že nás oba odcizily...
A když se tak na nás dívám,
naší lásce tuhnou žíly,
requiem jí v duchu zpívám.
A doznívá trochu trpce...