Mamina Domina
Škraboška na tváři,
černé prádlo spodní,
atmosféru vytváří
napjatou,
den po dni.
Když posedlý jsi chtíčem
a máš touhy nepokryté,
stačí pár ran bičem
a začneš hlásat...
Miluji tě!
Kolik planých pokusů,
kolik mužů žádoucích?
Pak našla jsem tebe,
s nároky,
do pekel vedoucích.
Naplněn je život můj,
přes den bodrá mamina,
připoutaný klidně stůj,
Show začíná!
Jsem přeci Domina!
Přečteno 521x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO
Komentáře (0)