~Čtyřlístek~
~~~~~~~~~~~~~~~
Do jetele jetelíčku
chodím hledat čtyřlístky
ty mně štěstí snad přinesou
třeba jenom maličký.
Vždyť každý kousek štěstí
ten za něco stojí
kdo to štěstí nenajde si
ten se smutku bojí.
Tak jeden vzácný
čtyřlístek
co z jetele se směje
večer ho dám pod polštář
ráno nevím kde je.
Já jsem tady,volá štěstí
ty mě holka nevidíš?
Ozývá se moje láska
kdy mě políbíš?
Čtyřlístek,štěstí a láska
to k sobě vždycky patřilo,
hlavně aby se čtyřlístků
v jeteli moc urodilo.
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~