Rosie, ty máš talent i cit pro básnění. Vydrž a lež ještě chvíli na tý louce a počkej tam na opozdilé skřítky, kteří nosí na tričku veselé nápisy. Teprve pak přijde dobroděj...
09.04.2013 18:38:25 | Michal Dunda
Naděje neumírá, když má člověk trpělivost. Já vím, někdy to trvá příliš dlouho. Vydržať.
09.04.2013 18:03:27 | VEDz RVAHEs