Zamyšlení
Proč slunce zapadá,
proč slzy se roní?
Proč láska je silnější
než tisícero koní?
Proč život není
jako z disneyovky?
Proč nám nedá křídla
nebo aspoň krovky?
Proč někomu kouká
"Mám tě rád" z očí?
A proč všechno, co začne,
jednou i skončí..?
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Izza, Lioness, Bakchus
Komentáře (2)
Komentujících (2)