Mezi řádky
Anotace: Inspirováno jednou básní zde...
Báseň do nostalgie laděná
lavička podzimem opuštěná
krajina halí se do ztracena
mezi řádky si člověk vzpomíná
na lásky trpké i ty co hladí
jak potůček třpytivě si pádí
život utíká, ztrácí se mládí
mezi kamením si poskakuje
zpomaluje se, pak utišuje
s řekou až k mořm dalekým si pluje
v té slané spoustě kapek zaniká
od nikud zase plyne do nikam
mezitím cit radostí a slastí
mnohokrát i pády do propastí
člověk si vzpomene tak, mezi řádky
že by nevracel životu nic zpátky...
Přečteno 371x
Tipy 11
Poslední tipující: Jiná, milenium, Danger, Amonasr, jvacl, Bakchus, VEDz RVAHEs
Komentáře (3)
Komentujících (3)