Anotace: zkusila jsem si funkci puzzle (libres) a docela se mi líbil výsledek :-)
je tady taky možností víc
špatného herce
Bohužel
již bude lovit jiné …
děkuji ti za to, víš?Hravost jako Vesmír samadíky jim za ten vjem,
alespoň o kousek líp
mi říká,
Tak prosila bych
A v koruně bílé ÓM,
z druhé krteček
málem by ulítla venzase při nás - u mneneskutečně
je šterk ještěrčí