Láska a přátelství
Přátelství má tíhu železa,
nic ji nedokáže převážit.
Spojení mezi lidmi,
kteří pod tím padnou na kolena,
respektují se, a to má tak být.
Když máš splín nebo bouři v duši
tvoji lidé přispěchají ti pomoc.
Pak poznáš jak ti srdce buší.
A uvědomíš si tu úžasnou moc.
Láska má funkci podobného charakteru
s přátelstvím k ní můžeme jít blíž.
Oba tyto symboly jsou závislé na tomto názoru,
jak se s tím vypořádáš je jen tvá osobní tíž.