Jediná hvězda padá tmou
přeji si ať jsi vždy se mnou.
Držím tě za ruce
chtěl bych tě obejmout více.
Chtěl bych
při západu slunce venku se procházet
když bouřka bude se probouzet.
Těžkej vzduch elektřinou bude se plnit.
Všechno bude magický
a krásně temně těžký