Konečné řešení
Našla jsem konečné řešení!
Pánové,nebuďte zděšení,
nejde o nevěru v pravém slova smyslu,
o odevzdání se bez rozmyslu.
Jde o soubor zkušeností,
po zralých úvahách,
pro a proti napsala jsem,
když jsem byla na vahách.
Když mi dojde cukr,kam jdu?
Když potřebuji zafačovat Pajdu,
který se serval na rohem,
když dcera má úkol a nevím si rady,
potřebuji spravit vrátka do zahrady,
položit koberec,vyměnit žárovku,
když nemám rozinky do buchty s tvarohem?
Často chodím k sousedovi
a o pomoc prosím.
Čím dál méně ošacení,
když jdu k němu,nosím.
Spojení našich pozemků,majetků,
zdá se mi výhodné,
vždyť muž se se ženou
vždy dohodne.
Sexuální harašení?
To přeci vůbec není!
Šlo by o vztah bez souznění,
pobláznění,pragmatický.
Zásoby jsou k mání vždycky,
rady,pomoc jakbysmet.
Vezmu si souseda!A to hned!
A je to tady!Je v tom háček!
Začal dělat okolky!
Na dvoře,mezi auty různých značek
mi to oznámil!
Že není na holky!
Přečteno 470x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, kolemjdouci, Bakchus, Amonasr, Kapka, přechodná záležitost
Komentáře (4)
Komentujících (3)