Pražská galérka
Chodívá se dívat na káry,
nejlepší jsou tam ty Camáry.
Po ulici samí lordi,
ale už dávno nemaj Fordi.
Za mnou někdo tůruje,
erosmička v turbu je.
Na chodníku stojí Jeep,
chci aby mě někdo štíp.
Pak na kraji Vodičkové,
Rols Royce Ghost, hošánkové.
A naproti Lazarský,
směje se nám Palacký.
Vás mít aspoň plnou tašku,
koupil bych si aspoň pračku.