Zaujala mě, působí na mě jako konstatování, ale s velikou vnitřní hloubkou a je mi sympatické, že to nevyznělo jako výčitka...
11.06.2008 12:21:00 | monterka
posílám ti pohlazení proti smutku,můj pradědeček spí "někde"v Rumunsku...vím o čem píšeš.někteří nám budou chybět pořád a ani nevíme kam jim položit kytičku...
01.02.2007 14:22:00 | S&made
Trochu mi připomněla Kryla a jeho "Hřbitov neznámého vojína"
Jinak mě hodně překvapuje strohost, se kterou je napsaná... jsem hodně na symboly - ty mi tu trochu chybí; ale zase musím uznat,že možná právě skrz tu strohost pusobí tak naléhavě a skutečně. Člověku se možná právě pro absenci strohosti podaří zajít víc do hloubky a podívat se přímo do jádra problému - a tím zajisté války jsou...
19.01.2007 18:52:00 | Ariana (Lori)
Je to divný... lidi se vzájemně vražděj a midlej a tlučou a všelijak si ubližujou... a přitom je to jeden živočišnej druh... já nevim, jestli je to někde v přírodě ještě podobně... když se rvou psi, nebo kohouti..., ale takhle masově a promyšleně se vraždit... ach jooo!!!
18.01.2007 18:15:00 | Hannazka
Něco se člověk nikdy nedoví. A možná by nás to trápilo,kdyby jsme to věděli.
18.01.2007 18:10:00 | s.e.n