Keď budem veľký
Raz, keď budem veľký,
kúpim si ostrov s vlastnou sopkou.
Budem sedieť pri potôčku z lávy,
opekať si nad ním barbecue a klobásu.
Každý večer usporiadam bombastickú party
s nekonečným ohňostrojom.
A keď ma to všetko začne srať,
vydám sa hore svahom...
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, maliska
Komentáře (0)