Anotace: Tvůj úsměv hřeje...
Tvůj úsměv hřeje,
jak dnešní slunce,
co se do kraje
už z nebe směje.
Máš dar mne vést
v té změti cest,
leč právě dnes
mám chuť se splést.
Pod dojmem volnosti
tu cestu opustit.
Na vlně radosti
zpět se pak navrátit.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?