Anotace: a s každou úpravou se přiblížit k dokonalosti
kreslím ti potají
na ta místa
kde se slza dotkla tváří
smích
maluji na rty barvou rudou
koutky zvedlé
zářivá slova
jasných vět
maluji prst co bradu tvou
zdvihá do výšky vpitých očí
pro pohled do té modři
chvíli zastavím
a zas vím
že pro okamžik dá se splynout
navždy