Dnešní muži oporou?
Jsem stoprocentní žena,
mužem odložená,
statná a výkonná,
výprodej se nekoná,
nemám zájem!
Přijít,užít si,
neplatit nájem,
spokojit se s polovičním rájem,
to je jistě hezké.
Vem si tu svou trošku do mlýna,
vypadni!
Vem směr západní,
jistě je tam jiná mamina,
která cinká klíči.
Podlehne chtíči
a tebe vezme k sobě.
Copak jsou blbé,ženy České?
V dnešní době však,
již ti ujel vlak.
Přestaň už vymýšlet,
začni přemýšlet....
o práci!
Je to blbost,že jo?
Já vím!
Jen jsem si dělala
LEGRACI!!!
Přečteno 461x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Tomíno..., Truckle, přechodná záležitost
Komentáře (2)
Komentujících (2)