Dno nejedno
Anotace: Taková jedna noční, vinná i nevinná...
Půlnoc již usíná,
měsíc mi napoví,
čí je to provina,
víno je nachový.
Zase jsem putoval,
prošel dno nejedno,
kam se jen uschoval,
ve sklenku bezednou.
Ten záhadný smysl,
pravdy a pocitu,
stíny, co plní mysl,
vylézaj z úkrytu.
Mají už opět pré,
nemají vstupenku,
nečekaj na antré,
na dýl i chvilinku.
A já pak bezradný,
odháním nejbližší,
tento stav proradný,
vůbec nic netiší...
Komentáře (0)