Zalitý sluncem
hlazený větrem
stanu před vaším soudem
Suďte mě za hřích
že miluji tu ženu.
Suďte mě za hřích
že chtěl jsem jen prožít lásku
Vi jenž soudíte mé činy
a znáte všechno lépe než já.
Děláte jako byste svatý byli
a nebyli dotčeny chtíčem tohoto světa.
Tak jak říká se v přísloví
ať hodí kamen ten kdo je bez viny
Suďte si mě dle svého přání
já stejně odcházím
Stejně se mé city k ní nezmění
stále ji budu mít hluboko v srdci