Koženým obojkem zkrocenou ženou
poraženou
poníženou
sraženou z výšin vlastní pýchy
donucenou psát akrostichy
Odhalenou, nahou, holou
Dokonalou
Pod kontrolou
Udýchaně hledajíce
Stín v plamenu voskovice
Tikotem krve v rytmu těl
Erótu, který uletěl
Krásu svou znovu slibujíce
Takovou jsem, jen prosebnicí
žebrající
slibující
padlému andělu za pár slov odpuštění
destilované perutě, padesát procent snění