Anotace: •••
Děkuji všem za komenty... romantik, co má rád latté... přistižen! :)
08.05.2013 12:13:34 | Trapné děťátko
Trapné děťátko, kdo ti tak zcuchal mastné vlasy! Jsem rádo, že jsi zpět. Tedy, ty jsi zpět už dva roky, ale já si toho všimlo až teď.
P. S. vždycky jsem chtělo napsat něco ve středním rodě, ale vybralo jsem si špatnou přezdívku, tak to trapně (tedy vhodně) realizuji zde.
18.04.2013 01:50:45 | Já Esther Ruth
Moc krásná!
Líbí se mi dost ta poslední věta.. že zbožňuju tvé sladké rety
víc než cigarety
:)
18.04.2013 00:23:30 | Lioness