Starý stromy dobře hoří
Pro samou lásku zapoměla
že její blankytná křídla uletěla
že její hebká pusa oněměla
Pro samou lásku se do něj zahleděla
A teď leží v peřinách a pláče
Kam jsi to dala oči hedvábná dívko
Leží a tiše naříká
Dala jsem srdce lásce - vzala si loupežníka
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)