Večer v parku
Na lavičke pod rozkvitnutou vŕbou
mi so slzami v očiach
kladieš nepríjemné otázky
(ach, aké romantické, aké ženské):
prečo som tu,
prečo som s tebou.
V hlave mám veľa pravdivých
odpovedí,
no vyslovím iba jednu.
Lepšie je mať nepriateľa na očiach,
než za chrbtom...
Přečteno 440x
Tipy 8
Poslední tipující: chci_uverit, maliska, Descardea, Miriska, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (2)