Písnička

Písnička

Anotace: ...

Padam,padam,padadam....
Všem zradám i špatným náladám
zazpívám.

Padam,padam,padadam....
Jediný rytmus,který znám,
melodie,kterou zabroukám,
když před sebou utíkám.

Ten tón mi v hlavě stále zní,
je tak zvláštní,podivný,
vždycky mě však uklidní,
když je život nevlídný.

Zradu,bolest,strasti zažehná,
nádoba něhy bezedná.
Každý z vás ji přeci zná,
je sladká,lehká,příjemná.

Neznám slova k této písni,
ty však každý v sobě vysní,
texty lásky,texty básní,
texty žalob,proseb,vášní.

Rodím se a zanikám,
do myslí všem pronikám.
Píši něžná psaníčka...

Já jsem vaše písnička.

Padam,padam,padadam....
Všem zradám a špatným náladám...
Autor Bakchus, 18.04.2013
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel