Anotace: ...............
"hledám cosi
co mi schází
co by vyplnilo
prázdná místa
neb naděje má
blízko zkázy
a ztráta víry
téměř jistá"
.... často stejný pocit mám, asi jako mnoho z nás:)
28.04.2013 23:49:48 | Loveless
čížku ptáčku zeleného péééří... a co je na dospělosti, tak skvělýho?.)
18.04.2013 21:58:00 | Lagedama