Vnitřní boj
Anotace: Žádný děj. Jenom jeden pocit. Jeden silný pocit. A zima...
Černá, bílá, bílá, černá
Klapka
Melodie krásná
Struna, úder
Filharmonie emocí, citů
Sníh, ano, padal sníh
Tma
Rozkládala se všude kolem.
Neproniknutelná, svá, jedinečná
Ledový chlad, avšak teplo
Uvnitř mě
Úsměv, záblesk naděje
Výbuch
Emocí a citů
Svět se změnil na jedno malé místo
Středobod Vesmíru
Já
Ve tmě
Uvězněna ve fantaziích, představách, myšlenkách
Myšlenka
Jediná, která udržuje při životě, když padáš do propasti jménem já
Naděje
Světlo
Proniknu tmou
Do světla
Do celého světa
Emocí a citů
Výbuchů a krásy...
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: C.alwen
Komentáře (0)