Eště mi to připomnělo Werichovo "Nebe na zemi". :-D
Zázraky existujou, milý bakchante, jenomže pro oči leckdy nevidíme, pro uši neslyšíme.. a mnohé máme za samozžejmost. ;-) Škoda.
06.06.2013 22:04:05 | muchomůrka bílá
Tož připomnělo mi to jednu od Žáčka, myslim že se to menuje "Dívka ve studovně", dyžtak na to mrkni. ;-)
06.06.2013 21:58:28 | muchomůrka bílá
Takových je víc a tvá báseň jim jistě bude blízká... mně se líbila velmi.
20.04.2013 21:18:14 | Já Esther Ruth