někdy se vyplatí si přivstat
hlasité východy slunce
bijí obzor
plačící ramena
hor
ozvěna hladí zasněžené štíty
pár kroků od hvězd
váhá
zda sejít v náruč údolí
kolem stád zatoulaných rohů
podél pramenů
co se zde rodí z chladu
u prvních stromů
majestátních vládců
vykvétá
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Bunney, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)