Dobré téma. Za to ST. Jen připomínám, že láska má dvě úrovně. Souznění těla a později souznění duší. Určitý úsek života můžeme mít obojí. Mezi tím jsou žabo-myší války a na ty se vzpomíná s úsměvem.
21.04.2013 10:03:31 | VEDz RVAHEs
Pravá láska je mimoúrovňová!Jenže...prožijeme jen jednu v životě a pak je zcela jedno,kolikrát se střetla duše s tělesnem,na to spojení těl nevzpomínáme,ale pouze na to ostatní!
21.04.2013 10:25:09 | Bakchus