Anotace: Jsou dva druhy lidí. Čistí, kteří žijí normální, spořádaný život. Označení, kteří mají zemřít pod rukama Rytířů. Ty a já patříme k Označeným...
Slyšíš? Je tu ticho
Vše oněmlo, ztichlo
A ani ten čas v hodinách
již netiká
Přišli Oni a vzali ti
všechno cos měl.
A to jen proto
Že patříš
K Označeným.
Těm zdravým
a přesto
zmrzačeným.
Oni, Rytíři z daleka
nechávají za sebou
bolest, krev a strach.
Kopyta koní víří prach.
Tisknou se k sobě
lidé mladí i staří.
Doufají, že se Rytířům
nepodaří je zde najít.
Ozve se rachot a křik
tady ve sklepě nikdo nedýchá.
Klapot podrážek rozdmýchá
Dusné ovzduší jež tu panuje.
Pro dnešek děs kraluje.
Koně s Rytíři opouští ves.
Vyráží na další ze svých
tentokrát krvavých cest.
-- Ale my jsme vyjímečně přežili --
jedna dvě, táta jde, tři čtyři, rytíři... :)
22.04.2013 20:53:33 | CCGREE