Ty tam nahoře, kdož vlastně nejspíš nejsi..
dej mi naději, naději v lepší zítřky..
Rozsiť Slunce, ozáři kostely..
ty dávné chrámy, jenž pro Tebe byly stavěny..
Z posledních peněz chudiny, co místo chleba
hleděla v najivní víře, věřila ve spásu.
V zámku času uctívala, ve stínu krucifixu..
Pod emblémem s okem se chvěla, že chráníš jejich cestu..
Tak mi postav chodník, stejně si vedle
vedle vyšlapu cestičku..
Ateisti jsou silně věřící ve své ego:)
23.04.2013 07:34:06 | Lilien
Asi ich veľmi nepoznáš. :-)
23.04.2013 16:39:23 | nebech
Netřeba jich poznávat, je jich kol víc než těch druhých a věří si tak velmi, že ničemu jinému než sobě neuvěří, takže si mi nevěr:)))
23.04.2013 19:48:10 | Lilien
ateisti musej mít hodně silnou víru
23.04.2013 00:13:21 | Robin Marnolli