Anotace: Hrajete šachy? tak už víte, o co jde.
maličko ti to škobrtá ... uber slov
... ale zpracování a námět .... very much dobrý ...
18.01.2007 23:38:00 | HarryHH
1.Děkuju za komentáře. Jsou lepší než hodnotítko procent, takhle vím co a jak zlepšit.K těm Chinasky(m) po pravdě řečeno moc je nemusím, i když musím uznat, že s některými jejich texty se celkem simpatizuji.
18.01.2007 19:19:00 | Art.Ep