Anotace: Snad trochu poetismus, snad trochu dadaismus, nebo prostě jen plynutí fantazie...co chcete :)
Utíkám
Před sebou a svým nevědomím
Do světa plného
Ticha.
Posílám tam své zvukovody
Ty zaslechnou ticha vodopád
Zpozorní
A snad tam zůstanou.
Pomocí víl já spatřím ten svět
S bronzovým nádechem
A neviditelným okem
Budoucnosti.
Střeží divoký proud
I jasmínů klid
Slunečnice, co se točí
K měsíci.
V těch křišťálových končinách
Není půda ani sklep
Je tu jen čas
A já.
Rozvlní se
Podvědomí a vůně
A to sladké
Sladké Jinde
Tak poběž se mnou
Prosím...