Ležíš mi v peřině
koukáš, nemračíš se
protože jsi tady
a vyčesáváš mi z vlasů
rolničky a zbytky popela
co už od včera
má tam domov..
Klidně a nevinně
přejíždíš prsty
po bílém těle
a já se chvěju marností
ve chvilce hněvu
citu a něžností
trucuju..
V bílém sametu
kazím si den
protože vzpomínky
jedna za druhou
derou se ven
z vytěsněný mysli
ven na povrch..
Který teď smáčím
kvantem mokrých slz
velkých a plných
a ty jsi v nich skrytý
i všechny lži
všechny podvody
jsou tu..
jsi tu..
nejsi..
to jen schizofrenie v srdci
Oslovila..ST
24.04.2013 00:14:13 | kolemjdouci
To jsem ráda a děkuji :-)
24.04.2013 00:16:44 | Fiši
Některé části dokonce vyvolali konkrétní vzpomínky.. Za to já děkuji:)
24.04.2013 00:20:27 | kolemjdouci