Každým dnem
hledáš v něm
jak využít myšlenku
jak vložit naději..
Však dávat jsi pozor měl raději!
Vkradl se tiše
do koutu myšlení
párá Ti v břiše
motýlí svědění
Kdo jsi abys nesouhlasil?
Vždyť on svý zbraně dávno tasil!
Chtěl Tě jen použít
být použit Tebou
nástrojem
ZNEUŽÍT
Lze nazvat to vědou?
Představuj
chtěj
a zkus si přát
Však on to vycítí
budeš se prát!
Budeš si hrát
na nevinný myšlenky
na tichý slova
Však podlehneš vždycky
zase
a znova
Sny jsou jen dělané
nejvíce hledané
uprchlické děti zloby
A nebo odrazy naší dnešní doby?
Jak zbitej bandou
těch nevděčnejch zlosynů
vstáváš den za dnem
s myšlenkou na sen
jež se Ti zdál
však ten se už dávno posunul
..je čas žít dál!
hezké dílo, je v něm hodně významů, hodně to vyvolá:)...anotace zaujala:)
28.04.2013 23:15:07 | Loveless
Co tě inspirovalo při psaní? Líbí se mi a je dost zajímavá...ale taky trochu jiná, než jinak píšeš. Závěr skvělý. A ode mne ST.
24.04.2013 23:44:42 | Draconian