Gravitační čočka
Nemýlím-li se, tak není to nezájem
ne-li panblokace logiky zdejší
polární, na slepou bábu si nehrajem
z točny svět k smíchu je veletrh bleší
odsud je všechno jen na jih, krok neřeším
kupředu, čelem vzad, zprava doleva
jsem prostě nahoru, s datumem včerejším
setkávám se i dnes, čas se tu slévá
do jednoho bodu (ne)rotujícího
mám plán pro byznys, zemskou tíž nebudu
zvedat nad mimikry manévru krycího
ohýbat chci světlem stín Země přeludů
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr, zamotán v nedospělosti
Komentáře (0)