Vyprávěls mi
o dávných civilizacích.
O tom, jak Indiáni slavili
to že bizona zabili.
O Egyptu se spoustou pyramid.
Uctívání božstev a faraonech.
A nevynechals ani hádanku.
Kterou údajně pokládá turistům Sfinga.
V přesýpacích hodinách nám zbývá ještě chvilka
O Velké čínské zdi
Gejšách a dracích.
Císařech a
skříňkách hracích.
O bohatém indickém šejkovi
který měl několik žen.
Ale ani jednu z nich nikdy
nepřihlásil do Výměny manželek.
Dnes už skončilo tvé vyprávění.
Ale říkals, že nemusím se bát.
Že pro nás nepadne Berlínská zeď jednou.
Ale třeba tisíckrát...
Tisícem a jednou nocí projdeš sama,bez pomoci,pokud budeš poslouchat své srdce.Ruku v ruce se svou láskou zahoříte spolu prudce.Tak jsi to myslela?
25.04.2013 21:17:21 | Bakchus