Idilka
Anotace: surrealisticky dadaistické nic bez ničeho pro nic
Tlačí je zavřené oči,
Když houpají se na rudém laně
A krystalický vzduch tříští jejich plíce
S kyvadlem v zádech.
Vnitřnosti vinou se jako úžasná stuha,
A na rozpraskaných rtech ohromné bubliny
Neuvěření,
Které se klene přes všechny
Vesmírné mosty
Až do rajské zahrady z papíru.
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
Komentáře (0)