Anotace: fajn
Mé ruce,
jsou rukami mé matky.
Má hlava,
je hlavou mého otce.
Mé srdce,
je srdcem mého bratra.
Můj dům,
je domem mého strachu.
Můj strach,
je strachem z opuštění.
Zatrhla jsem datum v kalendáři,
ale nikomu jsem to neřekla.