Produkce
Říká mi
"Hele lidi chtěj
dneska vidět formu
aby si ty svý pocity
do toho promítli"
Vzala z nočního stolku
telefon a popotahovala
si podprsenku
"Lidi jsou stejní
jen potřebují postrčit"
Říká
Natočil jsem se k ní
a přejel rukou po stehně
až ke kalhotkám
"Jo a tohle
musí skončit
nemám to teď
ještě úplně ujasněný"
Vstala z postele
hodila na sebe
halenku sebrala mobil
a lodičky z pod postele
"a zamotej do toho
tu tvou lásku
to je dobrý"
dala mi pusu
a bouchla za sebou
dveřmi
Otočil jsem se
na druhý bok
a bylo mi
mizerně
Myslel jsem na
tu svou lásku
a na tu její
formu
a cítil se
nedodělaný a
neujasněný
Jak to
chtěla
.
Přečteno 635x
Tipy 16
Poslední tipující: Kaitlynn, maliska, Severka, James Libustka, Zamilovaná do nezamilované doby, Lacosta1, prostějanek, Descardea, ...
Komentáře (7)
Komentujících (3)