Prvni
Čas je línej jako pes
Co si líže kulky
Máš verzatelku
A tolik pomerančový kůry,
Nejspíš pro celej regiment
Malejch vojáčků,
Co věčně zapomínaj cvičky
Krájíš kolečka
A přísaháš, že dneska
Dneska budeš první
Idiote!
Chudáčku?
Ještě nevíš, že první
Chce bejt každej druhej...
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: chci_uverit, roztoč_v_mé_hlavě, zamotán v nedospělosti
Komentáře (0)