Anotace: ...
Tančila dívka
bosýma nohama
do písku napsala
pomíjivé vzkazy
Tančila dívka
plnýma rukama
sama se rozdala
nic není brzy
Tančila dívka
němýma ústama
o sebe žebrala
teď ji to mrzí
Tančila dívka
s jasnýma očima
jen svá si zbyla
a nemá slzy